Recent content by anotherengineer

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.
  1. anotherengineer

    Waveform Bufferbloat Test

    I use fast.com then after the first auto run I changed settings to test loaded ping and upload. I don’t think it shows buffer bloat per se but it does show loaded and unloaded ping.
  2. anotherengineer

    The Uptime Contest

    My longest uptime was probably my old N66U, was around 1 year. Had to reboot after a f/w update.
  3. anotherengineer

    Any issues with Asus router running Merlin and Bell Fibreop?

    Thanks for the replies. Will do
  4. anotherengineer

    Any issues with Asus router running Merlin and Bell Fibreop?

    probably changing over from eastlink cable to bell fibreop next week and I want to use my own router. Any issues or challenges to be aware of before hand? thanks
  5. anotherengineer

    Release [Fork] Asuswrt-Merlin 374 LTS release 51E3

    I’m guessing if I wanted to try this on my ac68u over the current Merlin I would have to use the rescue/restore method first?
  6. anotherengineer

    Solved 3 Asus Routers doing the same thing. About to drop ASUS. Help!!!!

    I find this dns good for that - I put it directly into my ac68u - i think it blocks vpns though also? https://www.opendns.com/setupguide/#familyshield
  7. anotherengineer

    AC68U random disconnects (LAN & Wifi) requires rebooting

    Good day, So this happens randomly and a reboot through the UI does restore connectivity. Log below, any ideas/thoughts? (cable modem Hitron CODA 4582) Sep 12 11:11:46 syslog: wlceventd_proc_event(508): eth1: Disassoc 98:48:xxxxxxxxxx, status: 0, reason: Disassociated because sending...
  8. anotherengineer

    Review Three Wi-Fi 6 Routers Under $100 Reviewed

    Ya. It’s just sometimes prices and availability can vary dramatically in Canada compared to USA for whatever reason but usually they are inline with exchange rate. I was wondering about Asus routers in the $100 range compared to the RAX20. Thanks though I will keep that RAX20 on my budget...
  9. anotherengineer

    Review Three Wi-Fi 6 Routers Under $100 Reviewed

    So question is, is it worth it vs other routers in the $100 ball park??
  10. anotherengineer

    Router suggestion for 4K streaming from Synology 214play

    Well wan speed isn’t a big deal since most isp are slower. But if you have a workstation and a NAS and do lots of video editing then dual 10gig Lan would be a dream
  11. anotherengineer

    Review Three Wi-Fi 6 Routers Under $100 Reviewed

    At $54 that RAX20 would be nice for a backup or AP or budget network, however most places are listing them from 80-140$ now. And most places in Canada it’s more expensive than the Asus AC86u so more than $200. lol bummer
  12. anotherengineer

    Release [Fork] Asuswrt-Merlin 374 LTS release 50E8

    Bit of a shame though, perfectly decent routers that could be patched, but now end up as e-waste..................
  13. anotherengineer

    Release Asuswrt-Merlin 386.3 is now available

    Well it happened again. Another LAN/Wifi disconnect about 12:30pm. Reboot router and all good. strange Aug 6 12:13:56 dnsmasq-dhcp[1180]: DHCPREQUEST(br0) 192............ Aug 6 12:13:56 dnsmasq-dhcp[1180]: DHCPACK(br0) 192................. Aug 6 12:35:13 dnsmasq-dhcp[1180]...
  14. anotherengineer

    Release Asuswrt-Merlin 386.3 is now available

    So after 3 days and 3 hours and something mins/sec, I got a random LAN/wifi disconnect. was about 11:53pmEST, however when I brought up router log, the last entry was 10pm?? I did not reboot router and connection was back up in 5 minutes or so. Jul 30 22:00:08 dnsmasq-dhcp[1180]: DHCPACK(br0)...
  15. anotherengineer

    Release Asuswrt-Merlin 386.3 is now available

    Flashed Rebooted Then formatted jffs and reboot Then factory defaults/wipe reboot Then set up and reboot seems to be ok. Need to give it a few weeks and see if that random disconnect is cured.
Top