Recent content by deathbyburk

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.
  1. D

    Release ASUS RT-AX88U Firmware version 3.0.0.4.386_44266

    So does this version allow us to redirect all DNS queries to pihole? Similar to merlin?
  2. D

    Asus RT-AC88U merlin 386.1_2 getting drops on Verizon FIOS "WAN_Connection: ISP's DHCP did not function properly."

    oh sorry maybe I was not clear. gigabit/fiber is very new and not sure what/if is different then my prior 2 cable internet providers I have been using since I upgraded from my u.s. robotics 56k :) but could not stay connected. very sinilar "connected to internet but no internet" issues I see...
  3. D

    Solved New Fiber PPPOE service, Router "Connected" but no internet.

    try newest stock yet? resolved a few issues for me
  4. D

    Asus RT-AC88U merlin 386.1_2 getting drops on Verizon FIOS "WAN_Connection: ISP's DHCP did not function properly."

    So 2 full days and no issues. Not a merlin issue but was an ASUS until they patched 2 patches ago(assumption). Merlin should be merging that code next/soon.
  5. D

    Solved New Fiber PPPOE service, Router "Connected" but no internet.

    Latest stock firmware with "WAN issues fix" and almost 24 hours no problems. I could not make more then 3 at any time. I'll keep posted but so far so good. Give it a try and see if it fixes your issue and come back to merlin after the next merge
  6. D

    Asus RT-AC88U merlin 386.1_2 getting drops on Verizon FIOS "WAN_Connection: ISP's DHCP did not function properly."

    Latest stock firmware with "WAN issues fix" and almost 24 hours no problems. I could not make more then 3 at any time. I'll keep posted but so far so good
  7. D

    Version 3.0.0.4.386.42819

    Just went to this version about 4 hours ago and stable atm. upgraded to verizon fios and it hated my merlin setup. my copper provider loved it. weird but it is what it is atm. im hoping this was my fix so I can switch back to merlin after merge.
  8. D

    Version 3.0.0.4.386.42819

    See lots of people having issues with WAN connection. Anyone have any idea what number 2 below fixes? Version 3.0.0.4.386.42819 2021/04/29 70.06 MBytes ASUS RT-AX88U Firmware version 3.0.0.4.386.42819 1. Fix VPN GUI issues. 2. Fix WAN connection issues. Special thanks to Yulei Zhang's...
  9. D

    Solved New Fiber PPPOE service, Router "Connected" but no internet.

    Having same issue and symptoms with my fiber but not pppoe
  10. D

    Asus RT-AC88U merlin 386.1_2 getting drops on Verizon FIOS "WAN_Connection: ISP's DHCP did not function properly."

    Guess ill probably pick up a router from them "free anyway" after clean 384.19 it still was not stable. swapped back around midnight to old provider and no issues since
  11. D

    Asus RT-AC88U merlin 386.1_2 getting drops on Verizon FIOS "WAN_Connection: ISP's DHCP did not function properly."

    Anywhere else I can get some good reading on this issue? I can't have this with my job situation constantly happening.
  12. D

    Asus RT-AC88U merlin 386.1_2 getting drops on Verizon FIOS "WAN_Connection: ISP's DHCP did not function properly."

    same issue on clean 384.19.. have a spare asus i was running for 2 days with no issue. not sure of firmware but it was older and no problems.. gonna try stock next
  13. D

    Asus RT-AC88U merlin 386.1_2 getting drops on Verizon FIOS "WAN_Connection: ISP's DHCP did not function properly."

    no it runs on docker on my nas. i have used this setup for years. it does appear to be something dns related but i can pull out fios and plugin my other provider and it goes away.
  14. D

    Asus RT-AC88U merlin 386.1_2 getting drops on Verizon FIOS "WAN_Connection: ISP's DHCP did not function properly."

    I just got Fios yesterday and same issue. I thought it was my pi-hole but i guess it is something else. I do run a ddns and forward everything to my pi-hole, if this helps for troubleshooting
Top