1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

EventPhotoMan's Recent Activity

  1. EventPhotoMan replied to the thread RT-AC68U in Media Bridge Mode losing connection to main router.

    What good is it if thebridge is down.

    Jan 18, 2019 at 8:34 AM
  2. EventPhotoMan replied to the thread RT-AC68U in Media Bridge Mode losing connection to main router.

    My project is to continue to use bridges with access points, connected to another bridge and access point and so on

    Jan 17, 2019 at 5:37 PM
  3. EventPhotoMan replied to the thread RT-AC68U in Media Bridge Mode losing connection to main router.

    @RMerlin im assuming you don’t have a bridge?

    Jan 17, 2019 at 11:40 AM
  4. EventPhotoMan replied to the thread RT-AC68U in Media Bridge Mode losing connection to main router.

    Repeater mode slows the network down. Cuts the bandwidth in half.

    Jan 17, 2019 at 10:14 AM
  5. EventPhotoMan replied to the thread Transmission rates.

    So I came home today. 192.168.1.17 I could not ping But after pinging 192.168.1.15 It seem to wake up 192.168.1.15, which is...

    Jan 16, 2019 at 8:28 PM
  6. EventPhotoMan attached a file to the thread Transmission rates.

    Almost 24 hours and it’s still working [ATTACH] Thou my confidence is low.

    215894F9-CDDE-4FE4-BCA0-5BAF23F0D4C5.jpeg Jan 15, 2019 at 6:02 PM
  7. EventPhotoMan replied to the thread Transmission rates.

    Does anyone know what 'Deep Green mode' is? Is there a way to disable this feature? I'm thinking my bridges go into sleep mode and...

    Jan 14, 2019 at 9:27 PM
  8. EventPhotoMan replied to the thread Transmission rates.

    I’m trying to watch the log file to see if I can get an on-site.

    Jan 14, 2019 at 8:53 PM
  9. EventPhotoMan replied to the thread Transmission rates.

    Second brydge , 192.168.1.17, shows the same RX/TX values too of 6 mbps

    Jan 14, 2019 at 5:56 PM
  10. EventPhotoMan replied to the thread Transmission rates.

    And @ColinTaylor suggetion I’d the bit rate changing based on the demand, well, that is not so. I connected a client on 192.168.1.16 and...

    Jan 14, 2019 at 5:55 PM
  11. EventPhotoMan attached a file to the thread Transmission rates.

    My other brydge when down, 192.168.1.17 (connected to 192.168.1.16) How could the wireless be disabled? [ATTACH]

    EC137557-BE75-4F16-9C01-5A11276467E7.png Jan 14, 2019 at 5:36 PM
  12. EventPhotoMan replied to the thread Transmission rates.

    Trying to tackle the issue systematically. I’m tired of the brydge going down.

    Jan 14, 2019 at 5:35 PM
  13. EventPhotoMan replied to the thread Lease time.

    Thanks

    Jan 14, 2019 at 5:02 PM
  14. EventPhotoMan liked preacher65's post in the thread Lease time.

    Mine is set to 86400, which I'm pretty sure is the default. 86400 seconds = 24 hours.

    Jan 14, 2019 at 5:02 PM