Recent content by hellreturn

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.
  1. H

    Modem issue or ISP issue or cable issue?

    Is below good or something is messed up? Having problems lately so trying to figure out from where it's coming! Modem, router or PC.
  2. H

    Intel® Wi-Fi 6 AX200 and high latency spikes

    Sorry if i wasn't clear - it could be firmware or new PC. Before I had old laptop which works fine no issues. Anyway i can figure out if it's PC or router?
  3. H

    Solved Random disconnects every few minutes

    Static IP under DHCP server. I only have 1 access point.
  4. H

    Intel® Wi-Fi 6 AX200 and high latency spikes

    I didn't face any issues on router before but then i recently updated firmware. Disconnects + large ping spikes. Both are the problem. Latency goes to 600ms and disconnects are 1-3 seconds which happens every few minutes.
  5. H

    Solved Random disconnects every few minutes

    Is their anyway to resolve this? Router: AC3100 Firmwar: 384.16 Line 264: Apr 15 17:15:28 syslog: WLCEVENTD wlceventd_proc_event(420): eth1: Auth xxxx, status: 0, reason: d11 RC reserved (0) Line 265: Apr 15 17:15:28 syslog: WLCEVENTD wlceventd_proc_event(449): eth1: Assoc xxxx...
  6. H

    Intel® Wi-Fi 6 AX200 and high latency spikes

    Here is big disconnects -
  7. H

    Intel® Wi-Fi 6 AX200 and high latency spikes

    Nop. Router and desktop in same room just little far so can't use LAN cable. I am thinking to get 30 FT lan cable though. Smart connect is disabled as i force the connection of old devices on 2.4Ghz and rest on 5Ghz. my 5 Ghz setting - 2.4Ghz -
  8. H

    Intel® Wi-Fi 6 AX200 and high latency spikes

    First thing, I did! I still have latency issues, so any help is appreciated.
  9. H

    Intel® Wi-Fi 6 AX200 and high latency spikes

    Here is random disconnect -
  10. H

    b/g protection disabled

    anh, yes, thank you! I recently updated to new firmware and was having connection issues with ipv6 so did reset and that's where i lost the setting. Thank you for that!
  11. H

    Intel® Wi-Fi 6 AX200 and high latency spikes

    Off topic here.. but got the new rig ASUS x570 is the mobo and it seems it has Intel Wifi 6 AX200 card with it. Somehow my latency spikes crazy and i can't seem to figure out why. Router: AC3100 Firmware: 384.16 Just trying to see if anyone has any solution or suggestion. Power is set to...
  12. H

    IPv6 and few clients keep disconnecting

    As soon as I enable IP V6, few devices keep disconnecting every 1-3 minutes. Is their anyway, I can figure out where the issue is? I see this in logs - 2.4 and 5Ghz both have same issues. Router: AC3100 Firmware: 384.16 Apr 13 16:14:24 syslog: WLCEVENTD wlceventd_proc_event(420): eth1: Auth...
  13. H

    b/g protection disabled

    Router: AC3100 Firmware: Current 384.16 Thank you
  14. H

    b/g protection disabled

    It's disabled i.e. grayed out and i can't uncheck the checkbox. Sorry, I wasn't clear by disabled in initial post.
  15. H

    b/g protection disabled

    Hello, Any reason why b/g protection is disabled? Curious.
Top