Recent content by wiz

  1. W

    Benefits of MerlinWRT on Aimesh nodes?

    I used to use merlin on my mesh nodes too, up until a specific version. My rt-ac68u stopped working, and when I reset the device to default I could not get it to connect. Then I reverted to stock asus on the RT-ac68u. The other node is a RT-ax55 so that ran stock all along. I use de mesh nodes...
  2. W

    AiMesh not working anymore on 2 latest Merlin firmwares

    Mine is an original Rt-ac68u H/W ver: A1. Like Octupus said. I've cleared my AC5300, set it up manually, and then tried to add the 68u as an aimesh node. Just like him, I tried for half a day tinkering with it to get it working again, and once I put stock firmware on the 68u it connected no...
  3. W

    AiMesh not working anymore on 2 latest Merlin firmwares

    my 68u did weird things too. I have scrapped all config on my main ac5300 and configured from scratch. Then I could not get my 68u to connect as an aimesh node. I updated the 68u to the _3 Merlin version and still it did not play ball. My ax55 connected no problem, but that one runs stock...
  4. W

    Release Asuswrt-Merlin 386.2 is now available

    I've updated my aimesh RT-ac68u and then changed the 5 G wireless channel to 104. Now the 5 Ghz works again on the aimesh node. But if I look at the aimesh node it states there are devices connected wired that are connected to my ac5300. So it does not keep track on what is actually connected...
  5. W

    Release Asuswrt-Merlin 386.2 is now available

    I've removed the node from aimesh, reset to factory default, configured it, updated it to 386.2 and then reset to factory default. Readded it to aimesh, still 5 Ghz seem to not work at all. Reverted back to 386.1_2 and 5 Ghz back online. I'll leave it for now as family members seem to not do...
  6. W

    Release Asuswrt-Merlin 386.2 is now available

    I've reaplied 386.2 to my RT-AC68U Aimesh router. Again 5 Ghz does not work. I'll revert back to 386.1_2 for now.
  7. W

    Release Asuswrt-Merlin 386.2 is now available

    I've updated my rt-ac5300 and my rt-ac68u aimesh device. when working from the office I noticed 5 Ghz not working on rt-ac68. I've reverted the aimesh node to 386_1 and 5 Ghz worked again. I will have a go at updating again over the weekend to see if it would work after another update
  8. W

    Release Asuswrt-Merlin 386.1 is now available

    another question. I use an AX55 as an aimesh node. If I click on the update node it shows a new blank page. The AX55 is not supported yet by Merlin, so I have removed the AX55 from the aimesh, and then reset it to default, updated it to the latest stock version, and then readded it to my AC5300...
  9. W

    Release Asuswrt-Merlin 386.1 is now available

    I've updated my ac5300. Now I get this message: ipset v7.6, protocol version: 7 Warning: Kernel support protocol versions 6-6 while userspace supports protocol versions 6-7 How can I solve this?
  10. W

    [Beta] Asuswrt-Merlin 384.16 beta (and 384.13_5) are available

    I had this when I went to 315. Reset to factory default and manually reconfigure mine did the trick.
  11. W

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.15 (and 384.13_4) are now available

    then you loose the smart connect feature as that does not allow you to choose channels. Like I said, I reverted back to 14_2 and all is well again. Could be there's no difference between the two versions but still 15 don't play nice here.
  12. W

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.15 (and 384.13_4) are now available

    I know it is out of Merlins control, but ever since I upgraded my AC5300 all wireless devices keep loosing connection on a regular base. Syslog is flooded with disasoc and assoc messages. I've reverted back to 14_2 for now and all seems back to normal. I did tinker with the wireless settings...
  13. W

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.15 (and 384.13_4) are now available

    updated my AC5300 to 384.15. Nothing to report, all working alright. Thanks Eric!
  14. W

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.12 is now available

    Just updated my AC5300. I had to stop / start openvpn before it actually ran (gui said running, logging did not show it was started at all), but other than that nothing out of the ordinary. Thanks Eric!
  15. W

    2 clients are connecting to RT-AC87U through this device

    My android phone now shows a 2 in it, and for some reason my ac5300 thinks it has got a wired connection. I know the network map is borked and does not show half my connected devices, so I don't pay too much attention to it. It is a bit of a shame Asus did not fix this yet, but then it is not...
Top