1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

AC68 on 384.3 media_bridge issue

Discussion in 'Asuswrt-Merlin' started by lepa71, Mar 14, 2018.

  1. lepa71

    lepa71 Regular Contributor

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    100
    Hi all

    I'm facing this issue. I have R7000 as the primary router and 68U running 384.3 fw. When I put 68U in media bridge mode I get ASUS_5G_Guest1 and LG-ssid-68u wifi. my r7000 and 68u are bridged on 5ghz. LEPA-SSID and LEPA-SSID-5G are coming from R7000. With previous fw 68u never exposed those SSIDs. I have tried to reset and reconfigure 68u multiple times with no luck. LG-ssid-68u was set up when 68u is re-initialized. Media bridge seems to be working ok. Can somebody help me with this?

    upload_2018-3-14_10-11-3.png
     
  2. KevTech

    KevTech Very Senior Member

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    742
    Location:
    United States
  3. lepa71

    lepa71 Regular Contributor

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    100
    It would be nice if it would work like tomato fw does it. It combines repeater and bridge together.
     
  4. Blinkyz

    Blinkyz Senior Member

    Joined:
    Mar 11, 2015
    Messages:
    393
    Location:
    Nowhere
    False! nothing is fixed yet
     
  5. KevTech

    KevTech Very Senior Member

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    742
    Location:
    United States
    Media bridge works perfectly for me on the latest stock firmware and Merlin 384.4