Solved [ASK] Traffic Monitor Not Working After Merlin Upgrade to 386.2_4 - Asus RT-AX56U

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

adzie

Occasional Visitor
Hello Expert,

as per subject, suddenly my Traffic Monitor is not working after I perform SW Upgrade from 386.1_2 to 386.2_4.
Daily traffic and last 24 hours traffic are not able to shown

1620415901736.png


1620415923227.png


however for statistic per device or apps is working fine..

1620415992897.png


any suggestion to fix this problem?

thank you in advance for all the answer and advice.
 

ColinTaylor

Part of the Furniture
Do you see data when you set the monitor to "Real-time"?

What do you have set for Tools > Other Settings > Traffic Monitoring > Traffic history location? If it's set to RAM the data will be lost when the router is rebooted.
 

adzie

Occasional Visitor
Do you see data when you set the monitor to "Real-time"?

What do you have set for Tools > Other Settings > Traffic Monitoring > Traffic history location? If it's set to RAM the data will be lost when the router is rebooted.
thanks Colin for the reply. it turns out my flash drive was corrupted and I was saving the data for the traffic into that flash drive..

will close the thread.
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top