Entware Easter update

minhgi

Regular Contributor
I follow the entware channel on Telegram and the devs have released a bunch of updates.
amtm handles it nicely...and I think I've noticed a little bit of a performance/responsiveness improvement. (it may also be this morning's coffee)
Thanks @ryzhov_al and team!
updating Entware to latest work smoothly. Just a little glitch on myside with the update and got resolve with some help from Dave. Aok so far.
 

ColDen

Regular Contributor
I also just updated Entware and everything went very well (no issue with unbound).
 

bluzfanmr1

Senior Member
I had to restart scribe to get the firewall logging to show again.
 

JemTheWire

Senior Member
I updated entware via AMTM as usual and it did upgrade many packages. However, AMTM is still showing me that Entware still has two packages to update. No matter how many time I do update, the same two still show as needing updating.
Any ideas what I can to to correct this please?
FWIW I have rebooted the router. Model as per my sig.

Thanks.
 

ColDen

Regular Contributor
As previously mentioned before AMTM perfectly handle the update in my case:

1650069868163.png


1650069930051.png


1650070043960.png


1650070224291.png


Now 5 hours since upgrading and everything OK...
 

ryzhov_al

Very Senior Member
I'm glad to read all feedback you've provided. Please, let me know about Entware issues at https://github.com/Entware/Entware/issues
I don't visit SNB often enough, but I promise to post changelog here, once per 2-3 months. Here it is:


The new ones marked by hyperlink.
 

John Fitzgerald

Senior Member
I updated entware via AMTM as usual and it did upgrade many packages. However, AMTM is still showing me that Entware still has two packages to update. No matter how many time I do update, the same two still show as needing updating.
Any ideas what I can to to correct this please?
FWIW I have rebooted the router. Model as per my sig.

Thanks.

Try using the update function of each script individually, including AMTM (uu).

I stop Unbound, then apply (ep), then I (1)update Unbound which automatically starts it, then I go back and run updates for Diversion and Skynet.

Hope this helps.
 

Viktor Jaep

Very Senior Member
I updated entware via AMTM as usual and it did upgrade many packages. However, AMTM is still showing me that Entware still has two packages to update. No matter how many time I do update, the same two still show as needing updating.
Any ideas what I can to to correct this please?
FWIW I have rebooted the router. Model as per my sig.

Thanks.
I seem to have the same issue... there are 2 entware packages for Apache available that seem to have a hold on them? I was able to screencap the error because it disappears rather quickly...

Screenshot 2022-04-16 10.54.59.png
 

dave14305

Part of the Furniture
I seem to have the same issue... there are 2 entware packages for Apache available that seem to have a hold on them? I was able to screencap the error because it disappears rather quickly...

View attachment 40835
It’s an oddity of the Adguard home installer (to hold the Apache packages). See this thread:

 

chongnt

Very Senior Member
I seem to have the same issue... there are 2 entware packages for Apache available that seem to have a hold on them? I was able to screencap the error because it disappears rather quickly...

View attachment 40835
I follow the step by Dave in this post and manage to install these packages.
 

Viktor Jaep

Very Senior Member
It’s an oddity of the Adguard home installer (to hold the Apache packages). See this thread:

Thanks Dave... I found your other thread, ran that command, re-updated, and all is well. Much appreciated! :)
 

stevieosaurus

Occasional Visitor
Does anybody know how to configure Unbound manager + Skynet country blocking peacefully together?
Unfortunately this is a must for me, since "unspecified countries from the far east" restlessly continue scan all my ports incrementally, for some reason.
 

Wade Coxon

Senior Member
I have been getting "Could not open /opt/var/lib/chrony/drift.tmp : Permission denied" errors in my log since running the Entware update.
 

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top