1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. SNBForums Code of Conduct

    SNBForums is a community for everyone, no matter what their level of experience.

    Please be tolerant and patient of others, especially newcomers. We are all here to share and learn!

    The rules are simple: Be patient, be nice, be helpful or be gone!

    Dismiss Notice
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

GT-AX11000 bonding stability?

Discussion in 'ASUS AX Routers & Adapters' started by Curiousdreamerz, Jan 27, 2020.

  1. Curiousdreamerz

    Curiousdreamerz New Around Here

    Joined:
    Jan 24, 2020
    Messages:
    7
    Has anyone used port bonding on the GT-AX1100? If so, has this setup been stable? I've setup port bonding to my Synology DS718+ but wondering if it will affect the stability of my GT-AX1100. I've noticed my GT-AX11000 been a bit flaky lately, loosing internet connectivity once in a while.
     
  2. Gouldin

    Gouldin Regular Contributor

    Joined:
    Jan 30, 2015
    Messages:
    77
    Location:
    United Kingdom
    I have a qnap ts-473 setup with bonding, has been fine for a few months now, was also fine with my older rt-ac88u.
     
  3. Hollidayone

    Hollidayone New Around Here

    Joined:
    Jan 28, 2020
    Messages:
    2
    Gouldin , thanks for your posts, I also have the GT-AX1100 and the ac88u, my setup works great while not using the ax protocol, with it checked I have some devices that lose connections. I’m interested in your overall impression with the ax11000.
     
  4. Curiousdreamerz

    Curiousdreamerz New Around Here

    Joined:
    Jan 24, 2020
    Messages:
    7
    I use to think the GT-AX1100 was a great router. However, lately with the latest 7979 its been very unstable. I reverted back to the previous firmware and now I notice that the internal router interface drops out once a day. From a hard wired workstation I can't ping my default gateway and after a reboot it starts working again. Anyone else have this issue?