1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

GT-AX11000 - issue with play-fi speakers / harmony / hue

Discussion in 'ASUS AX Routers & Adapters' started by Raul Zotti, Jul 21, 2019.

  1. Raul Zotti

    Raul Zotti New Around Here

    Joined:
    Jul 21, 2019
    Messages:
    2
    Hi, just got a rapture AX11000 . Work mostly well with the exception on the connection to playfi speakers / harmony / hue. After a few minutes the router is on, i can’t see *any of them on their mobile apps which render them useless... resetting the router would make them visible again ... but they just continue *disappearing after some time. I can ser all devices remain connected on the router, it just ceases to be visible to my phone or other devices i could use to control them. Tried all bios tweaks i could think off but nothing works. About to return the router.

    Has anyone seems anything similar/ is there a way to solve this?
     
  2. Flooded

    Flooded Occasional Visitor

    Joined:
    Nov 29, 2017
    Messages:
    13
    Enable IGMP Snooping
     
  3. Raul Zotti

    Raul Zotti New Around Here

    Joined:
    Jul 21, 2019
    Messages:
    2
    Thank you! This seems to have done the trick ;)!
     
  4. Flooded

    Flooded Occasional Visitor

    Joined:
    Nov 29, 2017
    Messages:
    13
    :)