1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

Having Loading issues with latency on EA6350 with Xfinity using Arris

Discussion in 'General Wireless Discussion' started by crazyTIle, Sep 13, 2018.

  1. crazyTIle

    crazyTIle New Around Here

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    1
    After setting up Comcast / Xfinity to this.. everything worked fine. I notice after 2-3 weeks... the loading of pages dropped quite a bit. Did anyone had to tweak this router or is there other similar ones that can improve sluggishness of this router. There are like 6-7 devices connected but are not on all the time. Maybe only 1 PC connect by gigabit cat 5 directly. it is still a little slow to load pages. Should I mess with the MTU settings in Advance? Suggestions? It is not like totally slow.. but still when loading of pages it hiccups sometimes and Skype video Conferencing or Facetime suffers.. same as NetFlix
     
  2. Please support SNBForums! Just click on this link before you buy something from Amazon and we'll get a small commission on anything you buy. Thanks!
Please support SNBForums! Just click on this link before you buy something from Amazon and we'll get a small commission on anything you buy. Thanks!