1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

IPv6 Pass through doesn't work when nat hardware acceleration turns on [AC68U]

Discussion in 'Asuswrt-Merlin' started by timeregained, Apr 22, 2019.

  1. timeregained

    timeregained New Around Here

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    1
    With asuswrt-merlin.ng version 384.10_2:

    If the nat hardware acceleration turns on and IPv6 is set to Passthough, the system log was flood with :"kernel: osl_pktfastfree: free skb for NULL ctfpool". Network devices could get its own ipv4 & ipv6 address but cannot access to internet.

    However, IPv6 passthrough works well when the nat hardware acceleration is set to off.

    I have tested and verified this would happen on all version of merlin-ng till very lastest 384.10_2.

    I have searched this topic and find a samilar case as https://www.snbforums.com/threads/ac66u-ipv6-dmz.38060/ , but it seems ending to using NAT acceleration is set to off - IPv6 passthrough.

    Would someone please help to give some advices on this issue?

    Thanks a lot!
     
    Vexira likes this.