Diversion Missing Diversion tab in webui

  • SNBForums will be unavailable for about 2 hours TODAY 23 January starting around 2PM EDT for a server changeover.

    All accounts and posts will be preserved.
  • ATTENTION! You'll notice a Prefix dropdown when you create a thread. If your post applies to one of the topics listed, please use that Prefix for your post. When browsing the thread list you can use the Prefix to filter the view.
  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

Samosa

Occasional Visitor
I've recently installed Diversion (excellent feature btw) and when looking through various threads, I notice others have a diversion tab on the webui but i seem to be missing this. I've tried re-installing and rebooting router but i cant seem to get it to appear

1605102769777.png


Router is RT-AC5300 on Merlin 384.19 and AI mesh with AX92u on stock, i would be grateful for any help.
 

ColinTaylor

Part of the Furniture
It's not a Diversion tab it's a uiDivStats tab (if that's what you're referring to in your picture).

 

Samosa

Occasional Visitor
It's not a Diversion tab it's a uiDivStats tab (if that's what you're referring to in your picture).

It was during installation of uiDivStats i noticed it from Jack Yaz' screenshot and thought it's missing.

1605111653990.png
 

L&LD

Part of the Furniture
Yes, it needs to be enabled.

Go to amtm, Diversion, 'd', '10'. Enable WebUI.
 

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top