Multiple deauth with Qualcomm wifi devices

Goned75

Regular Contributor
Hi here,

I'm using the latest Asus merlin with AX88u.

I have multiple message on log say deauth for unspecified reason :

status: 0, reason: Unspecified reason (1)

What do you think the cause of this issue.

That just only on QUALCOMM wifi devices

Thanks,
Regards,
 

ColinTaylor

Part of the Furniture
I think almost every WiFi device I own has generated that exact message at one time or another, and hardly any of them are Qualcomm devices.
 

Goned75

Regular Contributor
I think almost every WiFi device I own has generated that exact message at one time or another, and hardly any of them are Qualcomm devices.
Every 5 min or 10 min ? :D

That my point...that a LOT of this message...not one time or every long times...is always every small times :(
 

ColinTaylor

Part of the Furniture
Every 5 min or 10 min ? :D

That my point...that a LOT of this message...not one time or every long times...is always every small times :(
Sorry, I don't understand what you're saying.
 

Tech9

Part of the Furniture
Mobile device power saving?
 

thiggins

Mr. Easy
Staff member
I would not think power save would cause a deauth message. But I could be wrong.

To get any real idea of the reason, you'd have to do packet capture, unfortunately.
 

Goned75

Regular Contributor
I would not think power save would cause a deauth message. But I could be wrong.

To get any real idea of the reason, you'd have to do packet capture, unfortunately.

Yep true...that weird is just 1 devices (laptop) with Qualcomm wifi...I have change to just set WPA2 and not WPA2/WPA3...let's try this monday and see what happening...
 

thiggins

Mr. Easy
Staff member
Is there any correlation between deauths and AP-STA distance? Other traffic? Connection band?
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top