Skynet No data to display in Skynet Statistics

qy2009

Occasional Visitor
Hi,

Everytime I open Skynet Statictics , the log size is zero. and "no data to display". however it has banned so many IPs ?
I tried uninstalling Skynet and re-install for 3 times. still the same result.

thanks

1652939228840.png
 

BreakingDad

Very Senior Member
Have you clicked update stats yet?
 

BreakingDad

Very Senior Member
Sometimes it takes 12 hours or so to kick in from memory, have another look tomorrow. It may well have kicked in.
 

BreakingDad

Very Senior Member
mmm very strange, have you tried reformating your usb stick/drive (swap file)
 

dave14305

Part of the Furniture
Click update and then check the system log for clues.

Do you even have Skynet logging enabled? Are you in a double NAT setup that prevents outside traffic from reaching the Asus firewall?
 

Adamm

Part of the Furniture
Something is messing with your skynet log file, it’s 0 bytes in size despite hits on your iptables counter.

Check your other addons for interference.
 

qy2009

Occasional Visitor
@Adamm I only have these installed:

1 open Diversion v4.2.2
2 open Skynet v7.2.8

j5 open uiDivStats v3.0.2



I did [12] Debug options, here is the result:

Code:
--------------------                | ----------
| Test Description |                | | Result |
--------------------                | ----------

Internet-Connectivity               | [Passed]
Write Permission                    | [Passed]
Config File                         | [Passed]
Firewall-Start Entry                | [Passed]
Services-Stop Entry                 | [Passed]
Service-Event Entry                 | [Passed]
Profile.add Entry                   | [Passed]
SWAP File                           | [Passed]
Cron Jobs                           | [Passed]
NTP Sync                            | [Passed]
IPSet Comment Support               | [Passed]
Log Level 5 Settings                | [Passed]
Duplicate Rules In RAW              | [Passed]
IPSets                              | [Passed]
IPTables Rules                      | [Passed]
Local WebUI Files                   | [Passed]
Mounted WebUI Files                 | [Passed]
MenuTree.js Entry                   | [Passed]


-----------                         | ----------
| Setting |                         | | Status |
----------                          | ----------

Skynet Auto-Updates                 | [Enabled]
Malware List Auto-Updates           | [Enabled]
Logging                             | [Enabled]
Filter Traffic                      | [Enabled]
Unban PrivateIP                     | [Enabled]
Log Invalid Packets                 | [Disabled]
Import AiProtect Data               | [Enabled]
Secure Mode                         | [Enabled]
Fast Switch List                    | [Disabled]
Syslog Location                     | [Default]
IOT Blocking                        | [Disabled]
Country Lookup For Stats            | [Enabled]
CDN Whitelisting                    | [Enabled]
Display WebUI                       | [Enabled]

18/18 Tests Sucessful


I got a few data also:

Code:
[1-15]: 13

Select Stat Option:
[1]  --> Display
[2]  --> Search
[3]  --> Remove
[4]  --> Reset

[1-4]: 1

Show Top x Results:
[1]  --> 10
[2]  --> 20
[3]  --> 50
[4]  --> Custom

[1-4]: 1

Show Packet Type:
[1]  --> All
[2]  --> TCP
[3]  --> UDP
[4]  --> ICMP

[1-4]: 1

[$] /jffs/scripts/firewall stats 10


=============================================================================================================


[*] No Logging Data Detected - Give This Time To Generate
 

dave14305

Part of the Furniture
What are the settings on the System Log page for log levels?
 

dave14305

Part of the Furniture
How about the output of this ssh command?
Code:
ls -l /tmp/mnt/*/skynet
 

qy2009

Occasional Visitor
Code:
/tmp/syslog.log:May  4 05:01:50 Skynet: [*] USB Not Found - Sleeping For 10 Seconds ( Attempt 1 Of 10 )

Code:
  408 me        1444 S    /sbin/syslogd -m 0 -S -O /jffs/syslog.log -s 256 -l 7
  411 me        1444 S    /sbin/klogd -c 5
12144 me        4728 R    grep logd

But I have my USB(I am using a SD card as my flash drive broke so many times with different ones) plugin.
 

dave14305

Part of the Furniture
Code:
/tmp/syslog.log:May  4 05:01:50 Skynet: [*] USB Not Found - Sleeping For 10 Seconds ( Attempt 1 Of 10 )

Code:
  408 me        1444 S    /sbin/syslogd -m 0 -S -O /jffs/syslog.log -s 256 -l 7
  411 me        1444 S    /sbin/klogd -c 5
12144 me        4728 R    grep logd

But I have my USB(I am using a SD card as my flash drive broke so many times with different ones) plugin.
The issue is that your syslogd is writing to /jffs/syslog.log instead of /tmp/syslog.log. Skynet cannot find the entries. How did you make it do that?

Edit: you must have one of the new routers that have the PSISTLOG build option. Not sure if @RMerlin wants to keep it that way, or if @Adamm needs to contemplate that difference.

 
Last edited:

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top