Port change on RT-AC68U 386.2_4

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

Nesalex

Occasional Visitor
HI

Please advice. I want to change the port number for WAN access but after changing the port number I have a problem - this account already exists ... Can anyone try it? well thank you
 

Attachments

  • errlogin.jpg
    errlogin.jpg
    71.9 KB · Views: 58
  • port.jpg
    port.jpg
    24.2 KB · Views: 59

ColinTaylor

Part of the Furniture
This has been reported before. It's not specifically about the port change, but changing anything on that page generates the error. It seems the user accounts got corrupted when upgrading from 384 to 386. A factory reset and manual configure should sort it out.
 

Nesalex

Occasional Visitor
This has been reported before. It's not specifically about the port change, but changing anything on that page generates the error. It seems the user accounts got corrupted when upgrading from 384 to 386. A factory reset and manual configure should sort it out.
OK thanks for the reply. It is true that I went from 384 to 386. I wanted to test my previous problems with PPPoE connection on versions 386... 384_19 has been working well for several weeks. I made an update 3 days ago and everything works there. So I'll try the factory settings ...
 

mrric

New Around Here
I changed a couple things on that page after going from 384 to 386 and I didn't have this problem. I enabled and disabled SSH. I also disabled and enabled LEDs.
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top