1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

Post here for Jack_Yaz (Refreshing Page issue while using his scripts)

Discussion in 'Asuswrt-Merlin' started by QuikSilver, Apr 25, 2019.

  1. QuikSilver

    QuikSilver Regular Contributor

    Joined:
    Jan 30, 2019
    Messages:
    182
    Location:
    BFE
    I figured this would help consolidate the issues into one thread to help others as well as @Jack Yaz look at one thread instead of multiple ones. This is for anyone that is noticing that their "Refreshing Page" never completes. It seems to be tied to his scripts and he needs some information from others to help troubleshoot. This is the information he needs per @Jack Yaz

    Router model
    firmware version
    browser
    browser version
    add ons /extensions in browser
    (testing in incognito mode or equivalent will also be sufficient, to rule out a conflict)
     
    Jack Yaz likes this.
  2. QuikSilver

    QuikSilver Regular Contributor

    Joined:
    Jan 30, 2019
    Messages:
    182
    Location:
    BFE
    Router model - Asus RT-86U
    firmware version 384.11 alpha 4
    browser Chrome Version (Official Build) (64-bit)
    browser version Version 74.0.3729.108
    Same issue while running chrome incognito
     
    Billy Chaney likes this.
  3. no_name

    no_name Regular Contributor

    Joined:
    Sep 11, 2018
    Messages:
    58
    Location:
    UK
    Router. RT-AC86U
    Firmware. 384.11_alpha4
    Browser. Chrome 64 bit / version (official build) 74.0.3729.108
    Add ons. RoboForm, AdGuard & ExpressVPN
    Incognito. Fails to finish applying settings



    Sent from my iPad using Tapatalk
     
    Last edited: Apr 25, 2019
    Billy Chaney and QuikSilver like this.
  4. Billy Chaney

    Billy Chaney Regular Contributor

    Joined:
    Mar 16, 2018
    Messages:
    109
    Location:
    Florida
    Router RT-AX88U
    FW 384.10_2/384.11 alpha 4
    Browser Firefox
    Version 66.03


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Last edited: Apr 25, 2019
    QuikSilver likes this.
  5. Marin

    Marin Very Senior Member

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Messages:
    639
    Router RT-AX88U
    FW 384.11 alpha 4
    Browser Safari
    Version 12.1
     
    Billy Chaney and QuikSilver like this.
  6. CaptainSTX

    CaptainSTX Very Senior Member

    Joined:
    May 2, 2012
    Messages:
    1,807
    N66 - 380.7
    AC 86 - 384.10.2

    Chrome Browser 73.0.3683.103 64 bit
    Extensions Ad Block, Fire Shot, Nimbus, Honey, McAffe web advisor (only Ad Block enabled in incognito mode )

    Results are the same for both routers and in the incognito mode . Page refresh required.
     
    QuikSilver and Billy Chaney like this.
  7. Jack Yaz

    Jack Yaz Part of the Furniture

    Joined:
    Apr 20, 2017
    Messages:
    2,111
    I should also have probably asked earlier ..is it specific webui pages on the router that exhibit this, or any that usually bring up the loading dialog?
     
    QuikSilver likes this.
  8. Marin

    Marin Very Senior Member

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Messages:
    639
    For me it is anything that I try to save in WebGuI and the screen is usually stuck in that state unless I refresh my browser (Safari or Chrome).

    Also on the VPN Client page, I used to see incremental progress made by percentage when saving changes but that is no longer the case.

    The only time I see “percentage” progress is when I reboot the router. I pretty much have to refresh my browser each time when I try to to save any changes I make.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    QuikSilver likes this.
  9. QuikSilver

    QuikSilver Regular Contributor

    Joined:
    Jan 30, 2019
    Messages:
    182
    Location:
    BFE
    I've noticed it on just about every page. I say just about because I tweaked a name on the network map listing by changing a name and hitting apply there. Change took...noticed that the apply option there didn't "take over" the whole screen when clicking applied like other pages though.
     
  10. Jack Yaz

    Jack Yaz Part of the Furniture

    Joined:
    Apr 20, 2017
    Messages:
    2,111
    Can people please zip and send me the custom_ files my scripts create in jffs/scripts? I'm yet to find any obvious cause (from what i can see vis my phone anyway, no Internet til tomorrow /Tuesday in new house :()
     
  11. ItsMeDude

    ItsMeDude Occasional Visitor

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    16
    Router model - Asus RT-AX88U
    Firmware version 384.11 Beta 1, and 384.10.2
    Same issue while running current version of Firefox, or Chrome. Incognito as well.

    If I uninstall NTPMerlin the problem doesn't occur anymore. It's not on specific pages. It happens on any page when doing the loading countdown while applying changes.
     
  12. ItsMeDude

    ItsMeDude Occasional Visitor

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    16
    Here you go! I hope it helps! Thank you for looking into this!

    The forum wouldn't let me attach the file so I put it on Dropbox for you.

    https://www.dropbox.com/s/cwjn4mqwb1pj489/Custom files.zip?dl=0

    Congrats on the new house. :)
     
    QuikSilver likes this.
  13. joe scian

    joe scian Senior Member

    Joined:
    Apr 22, 2018
    Messages:
    242
    exactly same here
     
    ItsMeDude likes this.
  14. QuikSilver

    QuikSilver Regular Contributor

    Joined:
    Jan 30, 2019
    Messages:
    182
    Location:
    BFE
    Was that the only script you have of @Jack Yaz installed??
     
  15. joe scian

    joe scian Senior Member

    Joined:
    Apr 22, 2018
    Messages:
    242
    no check my signature
     
    QuikSilver likes this.
  16. ItsMeDude

    ItsMeDude Occasional Visitor

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    16
    No. He said he wanted the custom_ files in /jffs/scripts/ in his post, so that's what I zipped for him. There were just the two.
     
    QuikSilver likes this.
  17. Jack Yaz

    Jack Yaz Part of the Furniture

    Joined:
    Apr 20, 2017
    Messages:
    2,111
    If ntpmerlin is the only one of my scripts that you use, can you please try updating it to the new version (no version change), and then run
    Code:
    ntpmerlin startup
    and try again please?
     
  18. Billy Chaney

    Billy Chaney Regular Contributor

    Joined:
    Mar 16, 2018
    Messages:
    109
    Location:
    Florida
    I works fine, thank you for your hard work.:)
     
  19. Jack Yaz

    Jack Yaz Part of the Furniture

    Joined:
    Apr 20, 2017
    Messages:
    2,111
    For a quick sanity check, can you please send me a copy of custom_start_apply.htm?
     
    ItsMeDude likes this.
  20. ItsMeDude

    ItsMeDude Occasional Visitor

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    16
    That did the trick! Works like a charm!

    Thank you!
     
    QuikSilver likes this.