Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

Roaming assistant is not enabling

Discussion in 'Asuswrt-Merlin' started by sciack, Aug 10, 2017.

  1. sciack

    sciack New Around Here

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    7
    Hello,

    I think I found a bug in the last firmware in Repeater mode. If I try to activate the Roaming assistant, when I click on Apply, nothing happens. I tried several browsers to no avail.

    Please check attached file. Thanks.

    Where I can file this bug?
     

    Attached Files:

  2. sciack

    sciack New Around Here

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    7
    nobody cares?
     
  3. RMerlin

    RMerlin Part of the Furniture

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    23,907
    Location:
    Canada
    I didn't have time to test it yet, sorry. Too busy with other things.
     
  4. sciack

    sciack New Around Here

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    7
    Ok, thank you anyway. Please check it because it does not work. Thank you.
     
  5. Jack Yaz

    Jack Yaz Very Senior Member

    Joined:
    Apr 20, 2017
    Messages:
    562
    Can you open up the Dev Console in your browser and hit Apply. Screenshot any errors that appear.
     
  6. sciack

    sciack New Around Here

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    7
    Good call!

    Advanced_WAdvanced_Content.asp:535 Uncaught TypeError: Cannot read property 'value' of undefined
    at applyRule (Advanced_WAdvanced_Content.asp:535)
    at HTMLInputElement.onclick (Advanced_WAdvanced_Content.asp:1487)
    applyRule @ Advanced_WAdvanced_Content.asp:535
    onclick @ Advanced_WAdvanced_Content.asp:1487
     

    Attached Files:

  7. sciack

    sciack New Around Here

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    7
  8. RMerlin

    RMerlin Part of the Furniture

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    23,907
    Location:
    Canada
    The Wireless section shouldn't actually be there while in Repeater Mode. I just tested with the latest GPL code, and that page is now properly removed from it.
     
  9. sciack

    sciack New Around Here

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    7
    So how can I enable roaming assistant? That's a useful option
     
  10. RMerlin

    RMerlin Part of the Furniture

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    23,907
    Location:
    Canada
    You can't, not in Repeater Mode.
     
  11. sciack

    sciack New Around Here

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    7
    Strange, on my rp-ac68u I have that option.
     

Share This Page