RT-AX82U - Cannot access LAN - Switch Control

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

AlanD

New Around Here
I'm using the latest firmware for the RT-AX82U : 3.0.0.4.384_9948

In the Web GUI, when I access the Advanced Settings - LAN - Switch Control, I can't change anything, I was expecting to have the ability of enabling Jumbo Frames and NAT acceleration.

But I can't apply and it looks as if the web page is corrupt, I need to hit the back button to exit the page.

Doe anyone else have this issue, or is it just me?

Advanced_Switch_Control_Corrupt.jpg
AT acceleration.
 

L&LD

Part of the Furniture
Can you try a different browser? Can you test with CTRL + F5? Can you test by using 'incognito' or 'InPrivate' mode?

Does a reboot help here?

Is the router in Router mode?
 

AlanD

New Around Here
I've tried Chrome, Edge and Opera, and same with CTRL-F5 and with Incognito mode.

I've tried a reboot, and I've tried reset to factory defaults.

And the router is setup as Wireless router mode , no AiMesh in use.

Do you have an RT-AX82U ? And you do not see the same problem as me?
 

L&LD

Part of the Furniture
What antivirus are you using?
 

AlanD

New Around Here
It's exactly the same when I access the Web GUI on my iPhone, nothing to do with anti-virus.

Do you have an RT-AX82U ? And you do not see the same problem as me?
 

AlanD

New Around Here
The issue was fixed when I installed ASUSWRT 386-7 beta firmware, which I found here :

 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top