RT-AX88U WAN Ping Spikes following upgrade to 3.0.0.4.384_9566

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

Eclectic

New Around Here
Hi All,

Has anyone experienced the behavior like in the below image due to upgrading to the latest firmware? Net has been running fine for months, and then I upgrade the firmware and start getting these ping spikes every few minutes.

Initially thought it was WiFi related but as you can see, even from the router you can see the same ping spikes.

Appreciate any help

1598943817273.png
 

Tommy Grace

Regular Contributor
Hi All,

Has anyone experienced the behavior like in the below image due to upgrading to the latest firmware? Net has been running fine for months, and then I upgrade the firmware and start getting these ping spikes every few minutes.

Initially thought it was WiFi related but as you can see, even from the router you can see the same ping spikes.

Appreciate any help

View attachment 25914
Hi,

Not the exact answer you're probably looking for but i didn't see high latency but dropped packets and a few WAN disconnects. Also had weird Wi-Fi issues with clients disconnecting particularly on the 2.4Ghz band. Didn't seem very stable to me.
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top