What's new

SSH restart_wan not working

0x1D12ED

New Around Here
I`ve tried several methods to reconnect WAN (4G USB stick) through SSH but none of them worked.

Is there a way (command) to reconnect WAN without reboot the router itself?

I would like to make an automated reconnect script but restart_wan doesn`t work. I only get disconnected by it.
 

Butterfly Bones

Very Senior Member
Try this via SSH and see if it works.
Code:
service restart_wan
 

0x1D12ED

New Around Here
No, that doesn`t work. It disconnects but doesnt reconnect

The forum blocks me if I try to paste some lines of my syslog :D :D :D

Tried the forums search as well but:

Search Results for Query: wan restart not working
  1. The following words were not included in your search because they are too short, too long, or too common: wan, not
 
Last edited:

Butterfly Bones

Very Senior Member
No, that doesn`t work. It disconnects but doesnt reconnect

The forum blocks me if I try to paste some lines of my syslog :D :D :D

Tried the forums search as well but:

Search Results for Query: wan restart not working
  1. The following words were not included in your search because they are too short, too long, or too common: wan, not
Yes, that is the Cloudflare anti-spam "feature". The workaround is to upload the syslog to pastebin.com and post the link here.
https://pastebin.com/
 

0x1D12ED

New Around Here
This is my log. I removed some ovpn lines and replaced some IPs with ###

https://pastebin.com/bjLpNvmc

I noticed when I reconnect using the config page I see "restart_wan_if 0" in syslog but I cannot use "service restart_wan_if 0" in SSH
 
Last edited:

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top