Traffic Analyzer - Statistic only goes back 15 days

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

ronmis

Occasional Visitor
I have the RT-AX3000 with the latest Asus Merlin installed on it, It has been running for several months. The only issue I seem to have with it is that the Traffic Analyzer - Statistic provides data for only the last 15 days.

1621797100676.png


Anyone know why this is happening and if there is a way to correct it?
Under Tools - Other Settings, the Traffic history location is set to RAM (Default). I don't have any Addons/scripts installed, so I don't think space is an issue.
 

Tech9

Very Senior Member
Under Tools - Other Settings, the Traffic history location is set to RAM (Default).

Unrelated to Traffic Analyzer, used for Traffic Monitor only. Traffic Analyzer stores data in jffs and the file size is limited.
 

ronmis

Occasional Visitor
Unrelated to Traffic Analyzer, used for Traffic Monitor only. Traffic Analyzer stores data in jffs and the file size is limited.
Gotcha. My JFFS currently shows 7.32 / 47.00 MB. So something else is probably going on.
 

sbsnb

Very Senior Member
I have the RT-AX3000 with the latest Asus Merlin installed on it, It has been running for several months. The only issue I seem to have with it is that the Traffic Analyzer - Statistic provides data for only the last 15 days.
Did you upgrade from an older version of Merlin 15 days ago. A couple of versions ago my entire traffic analyzer history (about 4 years) was wiped out during an upgrade.
 

ronmis

Occasional Visitor
Did you upgrade from an older version of Merlin 15 days ago. A couple of versions ago my entire traffic analyzer history (about 4 years) was wiped out during an upgrade.
I upgraded to the latest version a couple of weeks back, but this has been happening from the time I got this router, in Jan this year.
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top