Weird issue with D-Link DAP-1320 Repeater

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

NeoEpsilon

Occasional Visitor
Hi, don't know if this is the right forum for this, but I do use Merlin's firmware... :)

-ASUS RT-AC68U with Merlin's 386.1_2
-D-Link DAP-1320 Repeater

So, I use the repeater to create a different SSID to differentiate it easily.
But the repeater shows as Wired client in the client list (attached #1).
And Bandwidth Monitor cannot detect any traffic details, though the current bandwidth adds up and shows in the speedometer at the top (attached #2).
Is this normal..? Any way to "fix" it..?
Thank you.
 

Attachments

  • Screenshot 2021-03-11 144951.jpg
    Screenshot 2021-03-11 144951.jpg
    71.7 KB · Views: 51
  • Screenshot 2021-03-11 145011.png
    Screenshot 2021-03-11 145011.png
    7 KB · Views: 55

jmpr

Regular Contributor
Y have a DAP1522 as a wifi bridge. There are a NAS, a printer and a Google TV connected to it with a wire, and the bridge is wifi connected to router. All those devices appear as "wired" in the 2 asus routers I have had (XT8 and N55U-D1). It is a bug of the WebUI (for years).
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top