What's new

ZenWiFi XT8 blue light blinking on router

yoonlim

New Around Here
Hi,
I just purchased XT8. everything work fine.

But....

My router connected to internet is blinking blue light, while my node is white light.

Anyone having same issue?

XT8 in router mode should not have blinking blue light status? [Check the attach image.

Thanks
 

Attachments

JagoUK

Regular Contributor
Correct, I had this issue when I first set it up. I just reset both and went through setup again until both went white.
 

yoonlim

New Around Here
I just found out that using web browser to do the initial setup will solve this issue.

Previously i was using Asus router app to do the initial setup.
 

JagoUK

Regular Contributor
I just found out that using web browser to do the initial setup will solve this issue.

Previously i was using Asus router app to do the initial setup.
Funnily enough second time round I used web browser too and all was fine. I also opted out of the remote access when doing it via web too.

I have done it a couple of more times since using both app and web and not had an issue, but i've also never selected the external access again too.
 

yoonlim

New Around Here
Funnily enough second time round I used web browser too and all was fine. I also opted out of the remote access when doing it via web too.

I have done it a couple of more times since using both app and web and not had an issue, but i've also never selected the external access again too.
Noted with thanks
 

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top