Recent content by mrgnex

  1. mrgnex

    AdGuardHome [RELEASE] Asuswrt-Merlin-AdGuardHome-Installer (AMAGHI)

    Got it working! I formatted JFFS and reinstalled everything from scratch. After running echo insecure >> $HOME/.curlrc Everything installed fine! Thank you for your help! It was indeed a certification error as discussed here.
  2. mrgnex

    AdGuardHome [RELEASE] Asuswrt-Merlin-AdGuardHome-Installer (AMAGHI)

    I got some errors sadly. After running the first command these errors popped up: Collected errors: * opkg_download: Failed to download https://bin.entware.net/armv7sf-k2.6/python3_3.10.0-1_armv7-2.6.ipk, wget returned 5. * opkg_install_pkg: Failed to download python3. Perhaps you need to run...
  3. mrgnex

    AdGuardHome [RELEASE] Asuswrt-Merlin-AdGuardHome-Installer (AMAGHI)

    Attached is the output (the second command didn't show any).
  4. mrgnex

    AdGuardHome [RELEASE] Asuswrt-Merlin-AdGuardHome-Installer (AMAGHI)

    Yes. I tried these things so far: 1. Run option 1 and then option 3. No change. 2. Reboot the router and try step one again. No change. 3. Try both steps with a simple short password. Still nothing. I am running a RT-AC87U with Merlin 384.13_10 and amtm 3.2.3.
  5. mrgnex

    AdGuardHome [RELEASE] Asuswrt-Merlin-AdGuardHome-Installer (AMAGHI)

    Sadly doing that did not change anything. I still seem to run into the same problems.
  6. mrgnex

    AdGuardHome [RELEASE] Asuswrt-Merlin-AdGuardHome-Installer (AMAGHI)

    Thank you for your help. Sadly that did not work. I rebooted the router and it took ages before I could get into the webUI again (only showed up after resetting the login credentials again). I noticed after resetting the credentials that I got these messages: /opt/etc/AdGuardHome/installer...
  7. mrgnex

    AdGuardHome [RELEASE] Asuswrt-Merlin-AdGuardHome-Installer (AMAGHI)

    Thank you! That did the trick. Although I cannot seem to login even after resetting the login and password with PuTTy? I get an error 400. Weird..
  8. mrgnex

    amtm AC87U - "All download attempts failed"

    I had the same problem and was also unable to reinstall Diversion. It seems Entware and Diversion are unhappy about some certifications and the script mentioned here might not work anymore. IDK I am not knowledgable enough I guess. I switched to AdGuard Home which did install fine. EDIT: Nvm...
  9. mrgnex

    AdGuardHome [RELEASE] Asuswrt-Merlin-AdGuardHome-Installer (AMAGHI)

    Maybe this is a dumb question but I cannot get into the webUI. I tried xxx.xxx.xxx.x:3000 and xxx.xxx.xxx.x:8080 with the x's being my router's IP adress. What am I doing wrong?
  10. mrgnex

    amtm AC87U - "All download attempts failed"

    Oops forgot to mention I noticed that and removed the extension after putting it in the folder. The reboot was after that. Maybe my services-start didn't trigger? But then again, running the code manually doesn't work either. The "insecure" option does work but is less preferred. EDIT: I seem...
  11. mrgnex

    amtm AC87U - "All download attempts failed"

    I tried these steps. I used WinSCP to get into the router, then went to the /jffs/scripts folder. Weirdly enough there was no services-start.sh. So I created a script and used this as the contents: #!/bin/sh wget --no-check-certificate...
  12. mrgnex

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.14 (and 384.13_2) are now available

    Hmm that makes more sense. The STP setting always was on. My brother did buy a Google Home Mini this week. I have been suspecting that too. What can I do about it?
  13. mrgnex

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.14 (and 384.13_2) are now available

    You're the best. Found it! I disabled it and I'll see what will happen.
  14. mrgnex

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.14 (and 384.13_2) are now available

    That is indeed the only one thing I found. But I did not enable STP, I do not even know where I would find the option. I also do not own any Sonos devices.
  15. mrgnex

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.14 (and 384.13_2) are now available

    I upgraded the firmware of my AC87U about a week ago. Since then I have random internet slowdowns where the internet on both cable and WiFi get incredibly slow, almost unusable. I have two entries in my log that always seem to pop up around the time when the internet slows down. Jan 4 13:29:38...
Top