Recent content by TonyK132

  1. T

    [Fork] FlexQoS - Flexible QoS Enhancement Script for Adaptive QoS

    This is what I had under FreshJr, where SIP and other VOIP traffic was higher priority than streaming a/v traffic. I created custom rules for the SIP local ports to use the Work From Home category, and another for a/v including Netflix to go to Streaming, believing they are last in the list IP...
  2. T

    [Fork] FlexQoS - Flexible QoS Enhancement Script for Adaptive QoS

    I just installed 1.0.0, and it seems to be OK, but it looks like Netflix is mischaracterized as Game Transferring, not A/V Streaming. How can I fix that? Also, what is included in Work from Home and Learn from Home? Those are really nebulous. Also you have given me a line for Zoom. Does...
  3. T

    amtm step-by-step install guide - L&LD

    I have a situation where I needed to update to 384.18. I was running nsrum, so I restored the nvram then copied the jffs files from the backup. After rebooting a few times, now when I run amtm, and try to access a script that I did not manually reinstall from github, I get this for all...
  4. T

    [Fork] FlexQoS - Flexible QoS Enhancement Script for Adaptive QoS

    Is this statement about 384.15 right, or do I need 384.18 or higher as stated in the GitHub text? Also, I currently have FreshJR QOS, but today on a Zoom call, my connection was stuttering. Would Flexible QoS fix that problem?
  5. T

    WebUI not working after a while (RT-AC86u)

    I have had this problem also. But ever since I've been doing an https service start everyday at 4am, I have not have a GUI problem.
  6. T

    x3mRouting ~ Selective Routing for Asuswrt-Merlin Firmware

    I am on 384.16. Maybe .18 is my next stop. I'm going to try to reboot again. For some reason, even though Amazon is in the iptables list, when I go to Prime it says I'm on a VPN, so not sure why it is not being routed to the WAN. I finally figured out that I was chasing an Amazon Global vs...
  7. T

    x3mRouting ~ Selective Routing for Asuswrt-Merlin Firmware

    ipinfo.io is whitelisted in Skynet. Also I can ping that website from a Win10 cmd box. Of the 3 of these errors, their files are empty except for API as the 1st line. I ran the debug line. Here are the lines before the error: + ASNUM_Parm 1 0 SCHWAB asnum=AS6949,AS21342 + echo 1 0 SCHWAB...
  8. T

    x3mRouting ~ Selective Routing for Asuswrt-Merlin Firmware

    Oops, spoke too soon. I just did a reboot, and in looking at the iptable, not all of the lines from nat-start executed. But I manually reran nat-start, and now all is OK. So I suspect with the changes that Merlin is making, and what you are doing to react, I suspect we are in this limbo state...
  9. T

    x3mRouting ~ Selective Routing for Asuswrt-Merlin Firmware

    Yes, that file contained some html code. I deleted the file, then ran the Netflix lines you suggested. For the Disney ipset fix, I used: x3mRouting ipset_name=DISNEY del That worked. I also deleted the Amazon and Schwab files, and fixed some syntax problems in nat-start. Then I ran...
  10. T

    x3mRouting ~ Selective Routing for Asuswrt-Merlin Firmware

    I tried this, but only some of the lines executed. Others gave these error messages. Here is my nat-start followed by the output of the ssh session and the output of the iptables command showing the missing entries. #!/bin/sh #sh /jffs/scripts/x3mRouting/load_AMAZON_ipset_iface.sh 0...
  11. T

    x3mRouting ~ Selective Routing for Asuswrt-Merlin Firmware

    I just rebooted my router by doing a reboot cmd from ssh, but after it settled down, it does not appear that nat-start got executed. None of the x3m rules are in iptables. Is there a problem with booting like that? Also, can I just execute nat-start to get x3m configured properly?
  12. T

    scribe - syslog-ng and logrotate installer

    Update: I rebooted, then tried to do a delete from WinSCP and that worked. Then I reinstalled Scribe. Initially it hung when checking CRU but I cancelled out of it, restarted amtm, sent to reinstall Scribe again, than this time, it seemed to work. I was not sure if UIScribe was also...
  13. T

    scribe - syslog-ng and logrotate installer

    These commands did not work.
  14. T

    scribe - syslog-ng and logrotate installer

    I'm having several system problems that I found when I reinstalled Scribe. One problem is that portions of Scribe did not install because I have no room left on /jffs. Scribe seemed to install properly even with those error messages. This this the correct behavior for Scribe? Another problem...
  15. T

    x3mRouting ~ Selective Routing for Asuswrt-Merlin Firmware

    No. I looked for that procedure but could not find it in either the 1st post of this thread or on the github text, so I thought I'd figure it out myself. After a few stumbles, including not getting the Policy Rules to work, I rebooted, and now all is OK. One issue I still have is that the...
Top