Asus RT-AC86U only solid power LED, no other activity lights

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

JohnnyBeGood

Regular Contributor
Hi all,

I was using RT-AC86U only in access point mode for guest access and noticed that SSID was no longer broadcasted. I can't access GUI nor I can get it Recovery mode by powering it on while keeping Reset pressed. Just pressing reset button does nothing, power light stays solid.
At this point I think its bricked. Any other suggestions?

TIA!
 

Tech9

Very Senior Member
One of the power converter ICs inside died, most likely. You can try with a different power supply, but if there is no change - new router.
 

mromero

Senior Member
Hi all,

I was using RT-AC86U only in access point mode for guest access and noticed that SSID was no longer broadcasted. I can't access GUI nor I can get it Recovery mode by powering it on while keeping Reset pressed. Just pressing reset button does nothing, power light stays solid.
At this point I think its bricked. Any other suggestions?

TIA!
The power converter inside is kaput! Good to take apart and play with it or recycle parts.
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top