1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

TapaTalk Issue with SNB only

Discussion in 'Other Discussions' started by sentinelvdx, Mar 19, 2019.

  1. sentinelvdx

    sentinelvdx Very Senior Member

    Joined:
    Sep 23, 2014
    Messages:
    503
    Location:
    Buenos Aires - Argentina
    Hi,

    Since last week I'm able to list the threads I follow, but if I open them it stays loading forever...
    How can I verify if it's on snb or tapatalk side that issue?

    Because it's a bit uncomfortable checking the website when on my phone

    Thanks!
     
  2. RMerlin

    RMerlin Super Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    29,849
    Location:
    Canada
    I was browsing through Taptalk last night without any issue. Make sure you have the latest version installed.
     
  3. roadwrenchtech

    roadwrenchtech Occasional Visitor

    Joined:
    Mar 8, 2019
    Messages:
    44
    I use tapatalk for a bunch of forums. Sometimes one or two will have a lot of lag but it doesn't last long.
     
    sentinelvdx likes this.
  4. RMerlin

    RMerlin Super Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    29,849
    Location:
    Canada
    Currently using Taptalk while having lunch, everything is fine here.

    Sent from my P027 using Tapatalk
     
    sentinelvdx likes this.
  5. sentinelvdx

    sentinelvdx Very Senior Member

    Joined:
    Sep 23, 2014
    Messages:
    503
    Location:
    Buenos Aires - Argentina
    I don't know, it happens randomly every couple of months but just with SNB...
    I've checked I hve the latest version, tried different ISP's and even VPN (I'm out of my country right now), clearing app cache, but nothing helps.
    I'm going to report it to tapatalk. Mybe they can help me out knowing whats going on
     
  6. L&LD

    L&LD Part of the Furniture

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    8,596
    Do you leave many programs running on your phone? Do you ever do a reboot on it? Closing programs and rebooting more often can help seemingly random issues you're seeing that not many others do.
     
  7. sentinelvdx

    sentinelvdx Very Senior Member

    Joined:
    Sep 23, 2014
    Messages:
    503
    Location:
    Buenos Aires - Argentina
    No, none of that. My phone has plenty of ram and storage available yet (S9+ 6GB+256GB)
    I did reboot the phone last night just in case (I never had to reboot it except when OTA updates), but didn't help.
    It's really strange how it behaves.
    I have contacted tapatalk support too just in case it has something to do with my account... idk

    Update: Ok... today it's even more strange... every thread I open shows this [​IMG]
     
    Last edited: Mar 20, 2019
    L&LD likes this.
  8. RMerlin

    RMerlin Super Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    29,849
    Location:
    Canada
    I would try deleting the Taptalk application data and cache, and reconfiguring it again.
     
    sentinelvdx and L&LD like this.
  9. sentinelvdx

    sentinelvdx Very Senior Member

    Joined:
    Sep 23, 2014
    Messages:
    503
    Location:
    Buenos Aires - Argentina
    Did that and seems working fine... I hope it stays like that :)

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk
     
    L&LD likes this.