Recent content by FlyByWire

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.
  1. F

    Skynet No Web access

    Hi, I've set up Skynet on my AC-RT86U any got it running. Only thing is I have no access from the WebUI, saying 404. The debug shows, that the WebUI files are missing. Got an error message about this even on install. Anybody an idea how to fix that? PS: I forgott to mention - SkyNet 7.2.3
  2. F

    Skynet Skynet Installation issue

    I think it won't work for me. Maybe cause I'm running PIhole as DNS Server. Looking up IP on PI it shows an IPv4 (which I can't use, cause it's not WAN IP, it is a shared IP from my ISP) and an 2a00 IPv6. Looking on the gui I only see thi IPv4 and installing skynet tells me I don't have a WAN...
  3. F

    Skynet Skynet Installation issue

    Last question for today, I promise:) Is it necessary to format the stick on Windows, or can I just use the Router gui, or even AMTM itself? formatting the JFFS three times?
  4. F

    Skynet Skynet Installation issue

    Thanks L&LD! Is there any way to make a backkup copy of one of the folders from the stick, before formating? I can't acces it on my Windows PC and ftp is not supported by the router as far as I know. Can I backup via telnet?
  5. F

    Skynet Skynet Installation issue

    yes:) yes, thats correct too. Have installed, and de- installed Skynet on the same partition two times before. I did not know this could be a problem. So formating the Stick and setting up Skynet from scratch might be an option?
  6. F

    IPv6 ULA addresses

    Even if I do not understand how, the network clients (specially the PI) have been assigned a fe80 Address which is flagged permanent. All I can say right now is, it worked for 2 days now. Hope this will continue.
  7. F

    IPv6 ULA addresses

    solved
  8. F

    Skynet Skynet Installation issue

    @L&LD To continue this, I meanwhile found out, that I do have 'bride mode' enabled in my Modem. I configured the Router to use IPv6 (native) with PIhole as DNS server (fe80: ) and added conditional forwarding in PIhole for resolving local client hosts. Thats running fine. Whe installing SkyNet...
  9. F

    IPv6 ULA addresses

    sorry, done
  10. F

    IPv6 ULA addresses

    I have a dual stack light account at my ISP and right now I'm trying to get IPv6 working on my RT-AC86U with PIhole. Main concern right now is, as the IPv6 address of the PI is changing frequently, PIhole stops working as the IPv6 for DNS upstream is not valid anymore. The Easiest (and even...
  11. F

    Skynet Skynet Installation issue

    @L&LD nevermind, thanks anyways.:)
  12. F

    Skynet Skynet Installation issue

    Sorry, the description might be confusing. I'll try again. My ISP is only providing IPv6 addresses. So I use an external service (running on an RasPI) to achieve a IPv4 address. On my Router, IPv6 is support disabled. Furthermore (I don't know if this is important for the issue) DNS Server on...
  13. F

    Skynet Skynet Installation issue

    Maybe this might be the problem. I'm getting my IPv4 adress by an external port mapper. Nativ there is just IPv6 from the ISP. Inside my network I have disabled IPv6.
  14. F

    Skynet Skynet Installation issue

    This is an account with only IPv6 support grenerating IPv4 adress only as bulk. Anyways, I looked it up, and I see a public WAN IP and an public gateway IP.
  15. F

    Skynet Skynet Installation issue

    Oh, ok. I have an dual stack light account. I'm afraid this will not work.
Top