Recent content by staticx

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.
  1. staticx

    Ai Mesh and Print Server

    well... I don't really know what Entware is and how to use it.. it seems the available info is very limited... I've tried to setup a printer using LPR to Mesh's IP address and it didn't work. You can see inside your router settings that the printing method is not supported on the nodes...
  2. staticx

    Ai Mesh and Print Server

    you cannot print to AiMesh node... the nodes dont support printing, only SMB, Download master and Time Machine. I've got the same problem too... finally used some old Edimax router with a print server in it as a client to the AX58U
  3. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    I think you got it wrong... nothing is hacked here. I've told you that this is an ac68r using the latest firmware without hacking anything. You probably failed to read line 3 on my first post explaining I was using AC1900 + AC68R. You just don't know how to solve it so you throw that on me...
  4. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    AC68R is not supported?? it's the same as AC68U. it's not hacked. Well get this! When I'm switching to my guest wifi network, no packet loss! How can you explain it?
  5. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    the way I see it - it can be only those: 1. AC68U's firmware version problem handling the AiMesh thing... 2. AX58U's firmware version problem handling the AiMesh thing... 3. one of the nodes is AC68R and the other one is TM-AC1900 that was upgraded into AC68U. so maybe Merlin's or Asus's latest...
  6. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    it's not dropping when the node is in AP or Router mode... only when it is in a Mesh it comes out faulty....
  7. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    exactly. and only when I'm connected to the nodes.
  8. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    hey again... I really dont know what to do about it... the problem is still occur. tons of packet losses, both using LAN cables and WiFi. no matter how I connect to AiMesh nodes, it comes out faulty. when I'm connected to main unit the connection is perfect. sure , a few times already... also...
  9. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    hey again... I really don't know what to do about it... the problem is still occurring. tons of packet losses, both using LAN cables and WiFi. no matter how I connect to AiMesh nodes, it comes out faulty. when I'm connected to the main unit the connection is perfect. I've checked the cables...
  10. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    I think I don't really understand your meaning... but the nodes are connected via LAN cable, not wirelessly.
  11. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    but there's only "on" and "off" setting... no "Auto".
  12. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    Thanks ;) I did the WPS reset, it seems to solve it but only for a while... :( pings with wifi from the node Reply from 216.58.205.195: bytes=32 time=52ms TTL=111 Reply from 216.58.205.195: bytes=32 time=51ms TTL=111 Reply from 216.58.205.195: bytes=32 time=50ms TTL=111 Reply from...
  13. staticx

    AC68U Nodes - packet loss and time outs.

    Hello I come here after a long journey...and I need your help in this manner. I have an AX3000 (AX58U) main router. additional two AC68U's AiMesh nodes (one was AC1900 and the other one is AC68R) Both nodes are connected via 1Gb CAT-5e cable to the main (the AX router). firmware 386.1_2 It...
Top