Recent content by V_R

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.
  1. V_R

    Having connection issues, would appreciate some advice.

    Interesting.. I was debating doing a factory reset, but would like to avoid it if possible. But if it needs doing I will.
  2. V_R

    Having connection issues, would appreciate some advice.

    Hi, thanks for the reply. Its a VDSL connection using PPPoE (UK). All details are correct as far as I know, they've been the same for some time and not been an issue until now. Its just a user and pass for the ISP, All I've done is set some static address' for my main devices and I've added...
  3. V_R

    Having connection issues, would appreciate some advice.

    Hey guys, hopefully this is the right place to put this, So I've been having some odd disconnects recently, and seemingly randomly too. Both the HG612 and N66U seem to still be connected and DSLStats which is running in the background shows no drops or resyncs, as does the connection stats from...
  4. V_R

    Asuswrt-Merlin 374.40 Beta 2 is available

    Lol, what am I...? For some reason I thought B2 was the latest. Updated, cheers. :)
  5. V_R

    Asuswrt-Merlin 374.40 Beta 2 is available

    Just wanted to say thanks to Merlin for his FW, now running his latest beta 2 on my new N66U, 0 issues and a couple of nice new additions. I am converted. Looking forward to the next build. :)
  6. V_R

    N66U LAN LED's not lighting up or flashing but have connection

    So yeah, new router, lights work. Old ones going back.
  7. V_R

    N66U LAN LED's not lighting up or flashing but have connection

    Did reset the router when i did the FW upgrade, but tried again today, still the same. In fact when it powered back on I noticed the LAN 1 and 3 lights didn't come on like they all do at the start. New one ordered, this ones going back.... Cheers for the help though, Merlins will be going on...
  8. V_R

    N66U LAN LED's not lighting up or flashing but have connection

    Hi all, So while looking for an answer to the above Google brought me here... :) Just got this router yesterday, its all working fine and I have no issues connecting to the internet etc but, as title... The LAN 1 LED on the front/top. Which is my PC, (Hard wired via CAT6 to a Gigabyte...
Top