Can't enable QOS in AC-68u

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.
Status
Not open for further replies.

pug_ster

New Around Here
Hey guys,

I'm trying to enable QOS on my AC-68u router. I download the latest release about a week ago, I tried to enable Enable QOS, Adaptive qos, and automatic setting, when I hit "apply" button it doesn't do anything. Is there a bug or something?
 

L&LD

Part of the Furniture
Welcome to the forums @pug_ster.

What is 'the latest release' for you?

What was the firmware that was loaded before the upgrade?

When was the last time you've performed a full reset to factory defaults?

Is your model the RT-AC68U (to be specific)?
 

pug_ster

New Around Here
The router is an T-mobile model, tm-1900 and I've upgraded to the asus ac-68u firmware. I've upgaded to 386.26 and then 386.3. No I didn't put back to factory defaults. So I have to put it back to factory defaults after put back to 386.3?
 

RMerlin

Asuswrt-Merlin dev
Converted != real RT-AC68U. That model is not supported by my firmware.
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top