Recent content by evildoer

  1. evildoer

    Release Asuswrt-Merlin 386.7 is now available for all models

    So I had to do a "firmware restoration" procedure, and even that didn't go smoothly because the program kept saying the router was not in firmware restoration mode. After the 3rd try of doing that (yes the power indicator was flashing slowly each time) it finally worked. Not sure why this...
  2. evildoer

    Release Asuswrt-Merlin 386.7 is now available for all models

    Haven't gone through the entire thread to see if this happened to anyone else, but didn't see any in the few pages I've gone through. Did the usual dirty upgrade from the previous non beta on my 5300 and at the end of the process it said to manually reboot. I have never seen that message before...
  3. evildoer

    [Release] Asuswrt-Merlin 384.13 is now available

    Not sure how long mine was up, but I couldn't log into mine either last night and had to reboot it.
  4. evildoer

    Help. 5GHz-1 is not working.

    Sigh. The warranty limit only covers the original purchase, not the date of the replacement I got. Its 50 bucks just for the diagnostic, let alone the cost to fix it. I guess I am screwed :(
  5. evildoer

    Help. 5GHz-1 is not working.

    Unfortunately this looks like some kind of a hardware failure :( While messing with the settings for hours I noticed the 5GHz-1 channel briefly pop up on my laptop, but with a really weak signal. I went closer and closer with my phone to see if it would show on that as well, and it does, when I...
  6. evildoer

    Help. 5GHz-1 is not working.

    BTW. I have done the reset via software (Administration > Restore/Save/Upload > Factory default), and also via the hardware reset button on the router itself. Neither have restored the use of the 5GHz-1 channel. Can someone please help me diagnose what the problem might be? Thanks.
  7. evildoer

    Help. 5GHz-1 is not working.

    I made a post a short while ago: https://www.snbforums.com/threads/how-do-you-turn-off-aimesh-mode.58333/ describing a problem I was having, and the only solution was to reset the router. I not only reset the router. I installed Merlin on there first, then did a full reset. I redid all of my...
  8. evildoer

    How do you turn off AiMesh mode?

    This absolutely seems to be the case. The message clearly says my router is in "AiMesh mode" and that this is the behavior in AiMesh mode. It would be nice if Asus had a way to turn this mode off without needing to reset the router. But it looks like that's what Ill need to do. Thanks for the...
  9. evildoer

    How do you turn off AiMesh mode?

    This is what I see for the second 5ghz channel. But what's really messed up is that only the 2nd one is working. 5ghz-1 is not working. 1 and 2 both have exactly the same settings, minus different names.
  10. evildoer

    How do you turn off AiMesh mode?

    I had my AC5300 set up as the master router with a secondary router set as an aimesh node. This second router was someone elses and moved out, so it was taken away hastily. So now my router is stuck with only one of the 5ghz channels working. The other says its an aimesh backhaul. And googling...
  11. evildoer

    ASUS RT-AC5300 Firmware version 3.0.0.4.384.20648

    I set my access to HTTP only and it still cannot find the router. And.. I just messed with a few things and its finding the router now, but again, the login credentials are failing.
  12. evildoer

    ASUS RT-AC5300 Firmware version 3.0.0.4.384.20648

    Can confirm. The Android app no longer works. "ASUS router not found" EDIT: ok strangely enough I just had a long power outage so the router rebooted, and now the app IS finding the router. But the login credentials are failing for some reason? EDIT2: And today its back to saying "ASUS router...
  13. evildoer

    RT-AC68U new firmware 3.0.0.4.384_20624-g14d2f02

    I have an AC68U as my AIMesh node, and I have it hooked up and configured as wired. But for some reason I always saw two wireless connections to this node. After this update I no longer see these two wireless connections. I do not see a wired connection to it, so I don't know if its fixed or if...
  14. evildoer

    AiMesh usability poll - Version 3.0.0.4.384 20308

    Main: RT-AC5300 Node: RT-AC68U Connected and configured as wired, but shows it connecting wirelessly (2 channels) to my disappointment. Getting many disconnects and swapping on devices that are in a static location.
  15. evildoer

    Additional Device Icons

    Here you go.
Top