Recent content by m33ts4k0z

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.
  1. M

    NAT loopback only works when NAT acceleration is disabled

    Unfortunately, this is not related to name resolution since even typing the IP directly doesn't work.
  2. M

    NAT loopback only works when NAT acceleration is disabled

    Hello, thanks for the answer. I have no problem connecting with LAN IP or DDNS either. The problem is only with my WAN IP.
  3. M

    NAT loopback only works when NAT acceleration is disabled

    Hello, I'm on a 250/250Mbps connection and I run some servers through my AC88U router. Some firmware versions ago (Like summer 2019), the NAT loopback was working fine but now, on 384.13, it seems broken. I can no longer connect to my server using a direct WAN IP connection from within the LAN...
  4. M

    Using pihole causes the router to stop resolving

    Thank you for taking the time to create these posts. I'm using Quad9 filtered iIPv4 DNS and I have no requirement for DoT. There is small issue that I noticed though. When I activate the DNS Filtering, I receive an email from my synology NAS that it has lost connection to the synology servers...
  5. M

    Using pihole causes the router to stop resolving

    Thanks I did that. The pi is on the exceptions list below and the global filtering is set to custom 1 using the pi's local IP.
  6. M

    Using pihole causes the router to stop resolving

    Thanks for the answer. I did that just now and I will report back if I have issues. However I wonder why all these DNS entries? WAN has one, LAN has another and now there is even a seperate tab that does a per client basis? I was under the impression that the WAN entry was "the right way" to do...
  7. M

    Using pihole causes the router to stop resolving

    Hello, I'm currently using PiHole on a raspberry pi model 3B+ for my DNS filtering/resolving needs and I set its LAN IP address in the WAN DNS page of the router. All works good for some days but then the router randomly stops resolving addresses. The solution is then to either restart the...
  8. M

    Funny ssh issue after power outage

    Hello. The ssh is indeed open but not on standard port. However this is not a security issue for me since i have a rather complex setup. I use reverse proxy over ssl to expose the gui having wan access disabled so this is also covered. I use a dedicated debian system that i host a softether...
  9. M

    Funny ssh issue after power outage

    Hello, After a power outage, my AC88U restarted. Everything is working fine but I noticed that the web gui is not accessible. I tried to ssh to the router and that is working fine as well. However when I try to execute a command, nothing happens. I receive no error and no output either. I just...
  10. M

    IFTTT and 384.6

    Thank a lot for your answers. But since you are in direct contact with Asus, can you try to make this work with your firmware pretty please? :) I understand that this is a security risk but I can make this work with my reverse proxy server later on as long as it works with the default way but...
  11. M

    IFTTT and 384.6

    But since you didn't do anything to "break" them and they don't work (cannot pair the router with IFTTT site) then they don't work on stock firmware either? Its very strange because I'm getting "account linking failed" all the time. Stupid question/overfetched idea: Does it matter that port 80...
  12. M

    IFTTT and 384.6

    @RMerlin is that a fact? Have you officially dropped support for IFTTT on your firmware? Thanks
  13. M

    Question about the Adaptive QoS Tab

    Yeah exactly. I guessed so but before it wasnt necessairy for the QoS service to be on in order to display activity. I suppose it was bugged back then but not anymore. Thank you :)
  14. M

    Question about the Adaptive QoS Tab

    Hello, I'm using the RT-AC88U with 384.5 and everything works fine as usual. I'm having a maybe silly question though. Since some versions ago, I noticed that the Adaptive QoS tab no longer shows the current network activity. I'm still able to see the activity by going to Traffic Analyzer but...
Top