AX-11000

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

Jeffik18

New Around Here
Hello,

I have FIOS 1GB/1GB with the router going straight into the ONT. My download/upload speeds wired are running perfectly. When it comes to 5Ghz Wireless. My down speeds range from 275-350Mbps and upload 500-600Mbps. Keeping in mind I am standing right now to the router. Any ideas?

Wi-Fi 6 (802.11ax)
Security type: WPA2-Personal
Network band: 5 GHz
Network channel: 161
Link-local IPv6 address: fe80::b944:8ef4:7aa0:b443%13
IPv4 address: 192.168.1.154
IPv4 DNS servers: 192.168.1.1
Manufacturer: Intel Corporation
Description: Killer(R) Wi-Fi 6 AX1650w 160MHz Wireless Network Adapter (200D2W)
Driver version: 22.10.0.7
Physical address (MAC): 04-ED-33-F7-AB-6B
 

L&LD

Part of the Furniture
1) You're too close to the router. Test from at least 10', 3M away.

What client device are you using to test with?

What Channel Width are you using?

Ah, just saw it is a 'Killer' network adaptor... remove that horrible software and install the latest Intel drivers instead. Then reset the network stack.
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top