RT-AC68U / RT-AC66U_B1 broken OpenVPN server setup page in the latest firmware

  • ATTENTION! As of November 1, 2020, you are not able to reply to threads 6 months after the thread is opened if there are more than 500 posts in the thread.
    Threads will not be locked, so posts may still be edited by their authors.
    Just start a new thread on the topic to post if you get an error message when trying to reply to a thread.

bandit400

New Around Here
Hi folks,

i've an annoying problem with two routers, one RT-AC68U and one RT-AC66U_B1. With the latest release of the firmware (3.0.0.4.385_10000), the page for editing the OpenVPN server setup is malformed, a lot of elements are missed, the objects aren't functional and isn't possible to interact with all configurable parameters.
Someone have a similar problem?

Thanks in advance.

Gianluca
 

wouterv

Very Senior Member
Hi folks,

i've an annoying problem with two routers, one RT-AC68U and one RT-AC66U_B1. With the latest release of the firmware (3.0.0.4.385_10000), the page for editing the OpenVPN server setup is malformed, a lot of elements are missed, the objects aren't functional and isn't possible to interact with all configurable parameters.
Someone have a similar problem?

Thanks in advance.

Gianluca
The first try would be to revert to factory defaults and manual configure the router again.
 

bandit400

New Around Here
No, revert the device to the factory defaults don't solve the problem.

I've tried to reset first, upgrade, reset another time. Same problem.

I've tried to upgrade first, then reset, but the problem still there.

The only solution that work is come back to the previous firmware (3.0.0.4.384_81049).
 

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top