1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

pixelserv breaks amazon.com

Discussion in 'Asuswrt-Merlin' started by akb, May 14, 2019.

  1. akb

    akb Regular Contributor

    Joined:
    Sep 25, 2016
    Messages:
    127
    anyone else get black boxes or worse complete broken pages from amazon.com with pixelserv? Any way to fix it?
     
  2. rk8531

    rk8531 Regular Contributor

    Joined:
    Jan 28, 2019
    Messages:
    85
    Nope.
     
  3. Kal1975

    Kal1975 Occasional Visitor

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    31
    I'm not getting any black boxes or broken pages. Maybe you can post a screen capture or a few more details on how you get to the page/specific product?
     
  4. Mutzli

    Mutzli Senior Member

    Joined:
    Dec 22, 2014
    Messages:
    257
    Do you also use Skynet or Diversion? If so, make sure you have the right amazon sites whitelisted.
     
  5. akb

    akb Regular Contributor

    Joined:
    Sep 25, 2016
    Messages:
    127
    Thanks, i followed the diversion logs and sure enough, almost everything on amazon page is technically an ad! Ever since I got pixelserv updated, which i think the latest supports tls 1.3, it broke the https links on amazon. Short story, i whitelested pretty much all the amazon hostnames to get amazon to work correctly.

    Thanks everyone!