1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

RT-N66U blocking website and missing icons in new Firmware 380.69_2 (Merlin)

Discussion in 'ASUS N Routers & Adapters' started by Ametz, Mar 24, 2018.

  1. Ametz

    Ametz Occasional Visitor

    Joined:
    Sep 3, 2015
    Messages:
    12
    I have a big problem, somehow my router is blocking a website (seen like 2-3 sites that's been blocked the same way even with my phone wifi via the router its blocked) and i dont know why.

    Depending on what browser i use i get:

    • Windows could not automatically detect this network's proxy settings

    • This might be because the site uses outdated or unsafe TLS security settings. If this keeps happening, try contacting the website’s owner.

    So i did what anyone would, updated to latest firmware (RT-N66U_380.67_0) after i updated it said there was a newer update again (icons worked then) (I found out the mirror site did not have the latest firmware then) so i upgraded directly again to latest from tha main download site (380.69_2). But then all icons disappeared in the web UI

    And i still can't access that website from any PC (Many browsers) or via phone (WIFI via Router but on cellular it works)
     

    Attached Files:

    Last edited: Mar 24, 2018
  2. Please support SNBForums! Just click on this link before you buy something from Amazon and we'll get a small commission on anything you buy. Thanks!
  3. ColinTaylor

    ColinTaylor Part of the Furniture

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    5,162
    Location:
    UK
    Have you tried doing a factory reset followed by a manual reconfigure?
     
  4. Ametz

    Ametz Occasional Visitor

    Joined:
    Sep 3, 2015
    Messages:
    12
    Why? everthing else works. I really dont think this is that kind of a problem.
     
  5. ColinTaylor

    ColinTaylor Part of the Furniture

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    5,162
    Location:
    UK
    It could be some corrupted NVRAM settings.

    It would take hardly any time to save a backup of your current settings followed by a factory reset and basic setup to see if that fixes your issue. If it doesn't make any difference then reload your saved settings and you're back to where you were.
     
  6. ColinTaylor

    ColinTaylor Part of the Furniture

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    5,162
    Location:
    UK
     
    Ametz likes this.
  7. Ametz

    Ametz Occasional Visitor

    Joined:
    Sep 3, 2015
    Messages:
    12
    Thank that worked for the icons.
    But i still can't access that website yet =P
     
  8. dlandiss

    dlandiss Senior Member

    Joined:
    Jul 14, 2013
    Messages:
    422
    Location:
    St. Louis, MO
    Sounds like your ISP is blocking those addresses since they can be reached over the cellular network.
     
  9. Ametz

    Ametz Occasional Visitor

    Joined:
    Sep 3, 2015
    Messages:
    12
    That might be true. I cant access any of their domains:

    www.myheritage.se
    www.myheritage.com
    www.myheritage.fi
    www.myheritage.no
    www.myheritage.dk
    etc, i cant access anyone at all at my home.

    But i can ping it and make a traceroute:

     
  10. Ametz

    Ametz Occasional Visitor

    Joined:
    Sep 3, 2015
    Messages:
    12
    If i try to enter their website with their ip only (not url) i get yet another error message:

     
Please support SNBForums! Just click on this link before you buy something from Amazon and we'll get a small commission on anything you buy. Thanks!