What's new

Display of AiCloud is corrupted

  • SNBForums Code of Conduct

    SNBForums is a community for everyone, no matter what their level of experience.

    Please be tolerant and patient of others, especially newcomers. We are all here to share and learn!

    The rules are simple: Be patient, be nice, be helpful or be gone!

Trankonia

New Around Here
Has anyone seen these issues with AICloud? 1. The devices showing up when you connect into the domain are listed on top of each other (on the same display line, rather than as expected. 2. It is also listing an internal system that I do not want to expose to the WAN. I only want the devices that are plugged into the router's USB ports to be accessible. The router tis the Asus AXE7800. It has 2 drives connected to the USB port using a powered USB switch. I have tried 3 different Browsers and all of them display like the image below.

AsusCloud.png
 
 
Asus TUF-AX3000 v2, Firmware: 3004.388.6_2-gnuton1_tuf
Connected USB 3.0 4TB HDD, Two partitions for Entware and Transmission. Both shared. Same problem.
Workaround - Settings -> Mobile Version.
 
Last edited:
I can confirm that this is till an issue on the most recent merlin version for the GT AX11000Pro.

Hopefully we can get a fix sometime soon.
 

Latest threads

Support SNBForums w/ Amazon

If you'd like to support SNBForums, just use this link and buy anything on Amazon. Thanks!

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top