Can't ping over wgc1 (running wireguard as test)

octopus

Part of the Furniture
I testing to ping through interface "wgc1" turned on wireguard client 1 and tried to get ip number through curl.
I probaly missed some imported settings/step(s)

[email protected]:/tmp/home/root# /usr/sbin/curl -s --interface wgc1 "https://myexternalip.com/raw"
curl: (45) Couldn't bind to 'wgc1'
 
Last edited:

skeal

Part of the Furniture
I testing to ping through interface "wgc1" turned on wireguard client 1 and tried to get ip number through curl.
I probaly missed some imported settings/step(s)

[email protected]:/tmp/home/root# /usr/sbin/curl -s --interface wgc1 "https://myexternalip.com/raw"
curl: (45) Couldn't bind to 'wgc1'
Sorry but is your problem with ping or curl? I can ping through my Wireguard client no problem using ping in a terminal.
 

octopus

Part of the Furniture
Sorry but is your problem with ping or curl? I can ping through my Wireguard client no problem using ping in a terminal.
Do you run vpn clients at same time?
I have two running.
Must be vpnclients order
 

skeal

Part of the Furniture
Do you run vpn clients at same time?
I have two running.
Must be vpnclients order
Yes, I have a Wireguard client and a OVPN client running at the same time.
 

octopus

Part of the Furniture
Yes, I have a Wireguard client and a OVPN client running at the same time.
Seems it was "shirt behind the levers" working now. Just had to reconfigure again.

2-Screenshot 2022-11-30 at 15-00-34 ASUS Wireless Router RT-AX86U - VPN Status.png
 
Last edited:

octopus

Part of the Furniture
Okay, I'm running wireguard as test. I have 250/250 line.
When I test speed with wireguard from windows (okla speed test) I only get ~233/102 Mbps.
Isn't wireguard symmetrisk protocol?
When using openvpn I get ~235/235 symmetrisk speed.

Octopus
 

Similar threads

Latest threads

Sign Up For SNBForums Daily Digest

Get an update of what's new every day delivered to your mailbox. Sign up here!
Top